Organisatie

Covalent is adviesbureau en softwareproducent en helpt organisaties bij het realiseren, beheren en onderhouden van infrastructuur en vastgoed. Met onze adviesdiensten willen wij structureel bijdragen aan het professionaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast ontwikkelen wij software, die onze klanten ondersteunt om hun organisatie op basis van optimale informatievoorziening aan te sturen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

LEES MEER

>>

Missie en strategie

Het realiseren en beheren van infra- en vastgoedobjecten wordt steeds omvangrijker en complexer. Dit komt onder meer doordat er vanuit de omgeving steeds meer eisen aan het gebruik worden gesteld, maar ook door de toename van wet- en regelgeving en het aantal betrokken disciplines. De thema’s die bij onze opdrachtgevers spelen in het kader van onderhoud en beheer, vragen om specifieke expertise en integrale oplossingen.

LEES MEER

>>

Werken bij

De naam Covalent staat voor (ver)binden. Wij verbinden consultancy aan software-oplossingen, grote plaatjes aan technische details, software aan techniek, opdrachtgevers aan opdrachtnemers, en de beste mensen aan complexe projecten.

LEES MEER

>>

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een steeds nadrukkelijkere voorwaarde om in de toekomst succesvol te kunnen blijven ondernemen. Een goede zaak. Wij vinden dat ondernemen samengaat met aandacht voor “People, Planet en Profit”. Dat betekent duurzaam werken en bewust omgaan met energie.

LEES MEER

>>

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid Samenwerken en verbinden zijn woorden die horen bij Covalent. Wij verbinden door te delen, in ons vakgebied en in de maatschappij. Zo zijn wij betrokken bij onze maatschappij:
  • Expertise delen 
  • Maatschappelijke betrokkenheid 
  • Sponsoring

LEES MEER

>>