Werken bij

De naam Covalent staat voor (ver)binden. Wij verbinden consultancy aan software-oplossingen, grote plaatjes aan technische details, software aan techniek, opdrachtgevers aan opdrachtnemers, en de beste mensen aan complexe projecten.

Combinatie van talent

Het succes van Covalent wordt bepaald door de mensen die bij ons werken. Onze mensen zijn gedreven en hebben een passie voor hun werk. Met die drive leveren zij de toegevoegde waarde die leidt tot resultaat voor onze klant. Van young potentials tot zeer ervaren collega’s; Covalent is een combinatie van talenten.

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Wij zijn een kleine organisatie met ongeveer 30 werknemers en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gedreven, ambitieus, collegiaal, resultaatgericht, verantwoordelijk en leergierig. In overeenstemming met onze waarden halen we het beste uit onszelf om onze ambities waar te maken. Complexe projecten vragen om het denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn gedreven, resultaatgericht en lopen niet weg voor harde (eind)verantwoordelijkheid. Wij hebben een meer dan gemiddelde interesse in ons vakgebied, waardoor we groeien in expertise en met plezier en passie werken. Dat doen we met elkaar, want elke collega is een professional.

Levensgenieters

Wij vinden het belangrijk om elkaar ook regelmatig informeel te ontmoeten. Wij zien een bedrijfsfeest als blijk van waardering en pakken daarom flink uit. Denk aan een dagje strandzeilen, een kookworkshop in een kasteel of een cursus motortrial van meervoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek. Naast harde werkers, zijn wij dus ook levensgenieters.

Herken jij jezelf in onze passie? Wil je deel uitmaken van een professioneel en ambitieus team? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.