Vastgoed beheren

Het beheerproces rondom vastgoed is complex. Zowel de organisatie van het operationele proces, als de tactische aansturing en strategische besluitvorming vormen een continue uitdaging. Covalent ontwerpt, ontwikkelt en implementeert oplossingen voor integraal asset management, waardoor beheerders real-time inzicht hebben in- en verantwoordelijkheid kunnen afleggen over hun beheertaken.

Engineering, projectmanagement en procesbegeleiding

Covalent is gespecialiseerd in engineering van beheer- en inspectiesystemen voor assets. Wij helpen onze opdrachtgevers met het professionaliseren van processen op basis van optimale informatievoorziening. Wij ontwikkelen en bouwen hoogwaardige totaaloplossingen en begeleiden het implementatieproces. Van projectmanagement tot het inrichten van het proces en het geven van trainingen: Covalent biedt alle facetten van dienstverlening.

Condor

Op basis van onze expertise ontwikkelden wij Condor:een assetmanagement informatiesysteem dat het beheer en onderhoud van vastgoedobjecten professioneel ondersteunt. Condor stelt beheerders in staat om vanuit een regie voerende rol het onderhoud en beheer te managen. Het systeem faciliteert zowel de kwalitatieve aspecten als de planningsaspecten van het beheerproces en vertaalt alle gegevens bovendien naar managementinformatie waarmee de beheerder inzicht heeft in de kwaliteit en status van het beheerproces.

Onze projecten

De mensen van Covalent worden erkend als experts en werken op sleutelposities in het domein. Zo ontwikkelden wij de assetmanagementsystemen voor het Rijksvastgoedbedrijf (RVB voorheen Rijksgebouwendienst) en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).