Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Advies industriële automatisering in infrastructuur en olie- en gas sector.

Advies

Welkom bij Covalent. Bent u op zoek naar een ervaren adviseur met domeinkennis? Wij werken op sleutelposities in infrastructurele projecten. Onze klanten hebben -vaak publieke- complexe beheertaken en bestuurlijke verantwoordelijkheden. Met onze adviesdiensten willen wij structureel bijdragen aan het professionaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Efficiency, kwaliteit en kostenreductie staan daarbij voorop.

Kennis van infrastructuur

Infrastructurele projecten worden steeds complexer en omvangrijker. Door de toenemende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid worden hoge eisen gesteld aan de technische installaties van tunnels, bruggen, sluizen en andere civiele werken. Het realiseren en in stand houden van deze objecten vraagt intensieve samenwerking tussen de betrokken partijen. Het werken in deze projecten vraagt om specifieke expertise.

Engineering tot projectmanagement

Covalent begeeft zich op alle niveaus van infrastructurele projecten, van engineering tot projectmanagement en kaderstelling. Wij adviseren, regisseren en begeleiden. Of het nu gaat om het opstellen van vraagspecificaties, het begeleiden van aanbestedingstrajecten, het inrichten van processen, ontwerpen, stakeholdermanagement, het concretiseren van wet- en regelgeving of het begeleiden van de test- en acceptatiefase; wij hebben de kennis over procesorganisatie én techniek in huis.