Covalent bestaat 15 jaar. Met de kompasroos als logo richtten Ad Rabenort en Ronald Gram Covalent in 2001 op. Niet lang daarna sluit Frank de Vries zich hierbij aan. Het plan was om met z’n drieën te blijven, maar dat verandert al snel.

Uit de projecten waar Rabenort, Gram en De Vries vanaf de oprichting aan werken, ontstond het werkterrein: infrastructuur en vastgoed. Een opvallende combinatie, maar uiteindelijk vormen de overeenkomsten een bron van kennis, innovatie en verbetering. Diderick Oerlemans sluit zich aan om de tak softwareontwikkeling in te richten. Covalent groeit uit naar een toonaangevend adviesbureau en softwareproducent in de vastgoed- en inframarkt.

Persoonlijke portretten

Het succes van Covalent wordt bepaald door de mensen. Door de cultuur. Genoeg redenen om daar een keer bij stil te staan. Wie zijn de vier partners? Wat drijft hen? Hoe ontstond Covalent? Wat betekent de Covalente (ver)binding? Met een serie van vier persoonlijke portretten geven we een kijkje achter de schermen van Covalent.

Ad Rabenort- Oplossingen op maat
Ronald Gram- Advies op sleutelposities
Frank de Vries- Kennis van industriële automatisering
Diderick Oerlemans- Innovatief in ons vakgebied