Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie.

Heb jij kennis en ervaring op het gebied van infrastructuur en/of industriële automatisering of ben je net afgestudeerd en wil je je hier verder in ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met je! Stuur een open sollicitatie of tik een korte mail.

Jouw profiel

Wij maken graag kennis met je, als jij hbo of wo werk- en denkniveau hebt en relevante werkervaring hebt in ons vakgebied. Je bent relatiegericht, nieuwsgierig en zelfstandig.

Over ons werk

Wij zijn betrokken bij nagenoeg alle grote infrastructurele projecten in Nederland. Bijvoorbeeld als adviseur industriële automatisering, engineer, systeemarchitect of technisch manager TTI of V&V. De naam Covalent staat voor (ver)binden. Wij doorbreken organisatiegrenzen, slaan bruggen en brengen alle elementen in een project bij elkaar; projectpolitiek, management, testen, kennis van techniek en softwareontwikkeling.

Dit bieden wij

  • Covalent is een kleine organisatie, dat betekent korte lijnen en snel tot de kern komen. Onze focus ligt op leuk werk, met elkaar. We adviseren én we realiseren. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, er is ruimte voor eigen initiatief.
  • Covalent kent goede primaire en secundaire voorwaarden. Word je onze collega, dan bieden wij je een uitstekend salaris, auto, laptop, een pensioenbijdrage, opleidingsmogelijkheden, een bonusregeling en flexibiliteit: een werkweek van 36 uur en het bijkopen van vakantiedagen is bespreekbaar.
  • Covalent is goed bereikbaar op 10 minuten loopafstand van station Schothorst in Amersfoort.

Meer informatie

Meer weten over ons? Neem contact met ons op via de telefoon (033-2589481) en email (info@covalent.nl).