Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Welkom bij Covalent! Wij zijn een adviesbureau en softwareontwikkelaar en helpen organisaties bij het realiseren, exploiteren en onderhouden van complexe infrastructuur. We versterken klanten op verschillende niveaus in projecten, van beleid en besturing tot projectmanagement en implementatie. Het is onze passie om structureel bij te dragen aan het professionaliseren van bedrijfsprocessen én oplossingen te zien werken. Vaak zijn we de verbindende schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, omdat we zowel de taal van de opdrachtgever als die van de markt spreken. De kruisbestuiving tussen onze adviesdiensten en systeemontwikkeling is een natuurlijke bron voor innovatie en verbetering.

Dit maakt ons uniek

Het succes van Covalent wordt bepaald door de mensen die bij ons werken. Wij zijn bedreven in het vertalen van beleid en wetgeving naar de (praktische) operatie en van de operatie terug naar procesinrichting en strategie. We hebben niet alleen kennis over het “hoe”, maar ook over het “waarom”. Op basis hiervan kunnen wij de eisen vanuit de Tunnelstandaard bijvoorbeeld moeiteloos vertalen naar concrete keuzes, ook in het geval van afwijkende situaties. Dat maakt ons uniek.

Binden door te delen

Samenwerken en verbinden zijn woorden die horen bij Covalent. Het zit “in onze genen” en in onze naam: een covalente binding is een sterke binding tussen atomen via één of meer gemeenschappelijke elektronenparen. Binden door te delen dus.