Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Werken bij Covalent

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Het feit dat wij een kleine organisatie met ongeveer 10 werknemers zijn en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gedreven, ambitieus, collegiaal, resultaatgericht, verantwoordelijk en leergierig. In overeenstemming met onze waarden halen we het beste uit onszelf om onze ambities waar te maken. Complexe projecten vragen om het denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn gedreven, resultaatgericht en lopen niet weg voor harde (eind)verantwoordelijkheid. Wij hebben een meer dan gemiddelde interesse in ons vakgebied, waardoor we groeien in expertise en met plezier en passie werken. Dat doen we met elkaar, want elke collega is een professional.

Team Covalent

Levensgenieters

Wij vinden het belangrijk om elkaar ook regelmatig informeel te ontmoeten. Wij zien een bedrijfsfeest als blijk van waardering en pakken daarom flink uit. Denk aan een dagje strandzeilen, een kookworkshop in een kasteel of een cursus motortrial van meervoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek. Naast harde werkers, zijn wij dus ook levensgenieters.

Wij maken graag kennis met je

Zie jij jezelf werken in grote, complexe projecten waar je een significante bijdrage mag leveren aan de doorstroming van het water- en wegverkeer in Nederland? Neem dan contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Frank de Vies

Senior Adviseur

Frank is directeur van Covalent B.V. en werkt namens Rijkswaterstaat als systeemarchitect voor de Gaasperdammertunnel.

Bob de Vos

Senior adviseur

Bob is strategisch adviseur namens Rijkswaterstaat voor het Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland. Eerder werkte hij als Projectleider Lokale Besturing bij de Gaasperdammertunnel.

Tjerk-Peter van den Berg

Technisch manager

Tjerk-Peter is technisch manager Industriële Automatisering bij Zuidasdok. Ook werkte hij aan het Reevesluis project, dat onlangs werd afgerond. 

Ruimte voor avontuur

“Het grootste avontuur was mijn opdracht voor Esso op Sicilië. De klus kwam op mijn pad via contacten. Covalent ging direct in de meewerkstand en maakte het mogelijk. Mijn vrouw en ik hebben daardoor 6 jaar in Italië gewoond en een geweldige tijd gehad. Daarom werk ik graag bij Covalent. Er is ruimte voor eigen initiatief en ik kan, veel beter dan bij grote firma’s, kiezen wat ik doe en waar.”

Flip van Dijk, Senior adviseur

Vacatures

Vacature Junior Consultant

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij Covalent. Covalent is een adviesbureau voor projecten in de infrastructuur. Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. Je stapt in een fijn team met zeer ervaren collega’s in dit vakgebied. Interessant? Neem contact op!

Bekijk vacature »
Team Covalent

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie. Heb jij kennis en ervaring op het gebied van infrastructuur en/of industriële automatisering of ben je net

Bekijk vacature »