Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken bij Covalent

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Het feit dat wij een kleine organisatie met ongeveer 10 werknemers zijn en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Geïnteresseerd in werken bij Covalent? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gedreven, ambitieus, collegiaal, resultaatgericht, verantwoordelijk en leergierig. In overeenstemming met onze waarden halen we het beste uit onszelf om onze ambities waar te maken. Complexe projecten vragen om het denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn gedreven, resultaatgericht en lopen niet weg voor harde (eind)verantwoordelijkheid. Wij hebben een meer dan gemiddelde interesse in ons vakgebied, waardoor we groeien in expertise en met plezier en passie werken. Dat doen we met elkaar, want elke collega is een professional.

Werken bij Covalent

Naast het werk

Wij vinden het belangrijk om elkaar ook regelmatig informeel te ontmoeten. Van gewoon even borrelen aan het eind van de dag tot een feest met alles er op en er aan. Of een activiteit zoals strandzeilen, een kookworkshop in een kasteel, een cursus motortrial of een middagje klimmen. We vinden niet alleen ons werk heel leukwe genieten ook van andere dingen in het leven.

Wij maken graag kennis met je

Zie jij jezelf werken in grote, complexe projecten waar je een significante bijdrage mag leveren aan de doorstroming van het water- en wegverkeer in Nederland? Neem dan contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Frank de Vries

Senior Adviseur

Frank de Vries, voormalig directeur van Covalent, werkt namens Rijkswaterstaat als systeemarchitect voor de Gaasperdammertunnel. Frank droeg zijn directeurstaken per 1 augustus 2023 over aan Bob de Vos.

Bob de Vos

Directeur / Senior adviseur

Bob is directeur van Covalent en strategisch adviseur namens Rijkswaterstaat voor het Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland. Eerder werkte hij als Projectleider Lokale Besturing bij de Gaasperdammertunnel.

Jenny Daverveld

Technisch manager TTI

Jenny is is Technisch Manager TTI bij het project Tunnel van Zuidasdok.

Ruimte voor avontuur

“Het grootste avontuur was mijn opdracht voor Esso op Sicilië. De klus kwam op mijn pad via contacten. Covalent ging direct in de meewerkstand en maakte het mogelijk. Mijn vrouw en ik hebben daardoor 6 jaar in Italië gewoond en een geweldige tijd gehad. Daarom werk ik graag bij Covalent. Er is ruimte voor eigen initiatief en ik kan, veel beter dan bij grote firma’s, kiezen wat ik doe en waar.”

Flip van Dijk, Senior adviseur

Vacatures

Projectmanagement Piet Heintunnel

Vacature Systeemarchitect

Heb jij affiniteit met Electrotechniek en Automatisering en wil je bijdragen aan complexe projecten voor aansprekende opdrachtgevers? Word onze nieuwe collega Systeemarchitect. Covalent heeft de ambitie om verder te groeien. Daarom hebben we plek voor ervaren én onervaren Systeemarchitecten voor

Bekijk vacature »