Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Werken bij Covalent

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Het feit dat wij een kleine organisatie met ongeveer 10 werknemers zijn en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gedreven, ambitieus, collegiaal, resultaatgericht, verantwoordelijk en leergierig. In overeenstemming met onze waarden halen we het beste uit onszelf om onze ambities waar te maken. Complexe projecten vragen om het denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn gedreven, resultaatgericht en lopen niet weg voor harde (eind)verantwoordelijkheid. Wij hebben een meer dan gemiddelde interesse in ons vakgebied, waardoor we groeien in expertise en met plezier en passie werken. Dat doen we met elkaar, want elke collega is een professional.

Team Covalent

Naast het werk

Wij vinden het belangrijk om elkaar ook regelmatig informeel te ontmoeten. Van gewoon even borrelen aan het eind van de dag tot een feest met alles er op en er aan. Of een activiteit zoals strandzeilen, een kookworkshop in een kasteel, een cursus motortrial of een middagje klimmen. We vinden niet alleen ons werk heel leukwe genieten ook van andere dingen in het leven.

Wij maken graag kennis met je

Zie jij jezelf werken in grote, complexe projecten waar je een significante bijdrage mag leveren aan de doorstroming van het water- en wegverkeer in Nederland? Neem dan contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Frank de Vries

Senior Adviseur

Frank is directeur van Covalent B.V. en werkt namens Rijkswaterstaat als systeemarchitect voor de Gaasperdammertunnel.

Bob de Vos

Senior adviseur

Bob is strategisch adviseur namens Rijkswaterstaat voor het Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland. Eerder werkte hij als Projectleider Lokale Besturing bij de Gaasperdammertunnel.

Tjerk-Peter van den Berg

Technisch manager

Tjerk-Peter is technisch manager Industriële Automatisering bij Zuidasdok. Ook werkte hij aan het Reevesluis project, dat onlangs werd afgerond. 

Ruimte voor avontuur

“Het grootste avontuur was mijn opdracht voor Esso op Sicilië. De klus kwam op mijn pad via contacten. Covalent ging direct in de meewerkstand en maakte het mogelijk. Mijn vrouw en ik hebben daardoor 6 jaar in Italië gewoond en een geweldige tijd gehad. Daarom werk ik graag bij Covalent. Er is ruimte voor eigen initiatief en ik kan, veel beter dan bij grote firma’s, kiezen wat ik doe en waar.”

Flip van Dijk, Senior adviseur

Vacatures

Vacature Technisch manager TI

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor de technische scope in een infrastructureel of industrieel project. Je bent bij het project betrokken van planfase tot ontwerp, realisatie en oplevering. Je stuurt technische teams aan, zorgt dat de juiste dingen gebeuren op het juiste moment, betrekt stakeholders, zorgt voor kaderstelling en adviseert over complexe strategische vraagstukken. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou vanzelfsprekende uitgangspunten.

Bekijk vacature »

Vacature Adviseur Industriële Automatisering

Als Adviseur Industriële Automatisering bij Covalent ben je actief op infrastructurele of industriële projecten. Je brengt de wensen van de klant in kaart en vertaalt dit naar specificaties voor opdrachtnemers en leveranciers. Andersom vertaal je de mogelijkheden van de leveranciers naar de wensen van de klant. Je hebt een verbindende en adviserende rol en levert technisch-inhoudelijke input. Je bewaakt de integraliteit van de totale oplossing van bediening, besturing en installaties. Eventuele onvolkomenheden los je met veel plezier op. Je bent alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan tijdens de realisatie en neemt hierop actie.

Bekijk vacature »

Vacature Junior Consultant

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Kom werken bij Covalent. Covalent is een adviesbureau voor projecten in de infrastructuur. Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. Je stapt in een fijn team met zeer ervaren collega’s in dit vakgebied. Interessant? Neem contact op!

Bekijk vacature »

Vacature Systeemarchitect sluizen en tunnels

Als Systeemarchitect van Covalent ben je verantwoordelijk voor het integrale besturingssysteem binnen een infrastructureel of industrieel project. Dit omvat de fases definitie, ontwikkeling, realisatie en integratie. Je zorgt er voor dat alle aspecten van het systeem op een eenduidige manier beschreven worden, zoals de functies en de wijze van gebruik en bediening. En dat alles in de context van het project en in relatie met de omgeving. Je werkt in een team en vanuit het team ben jij degene die het project op technisch inhoudelijk vlak aanstuurt en samenbrengt. Je bent de inhoudelijke partner van de Technisch Manager.

Bekijk vacature »
Team Covalent

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie. Heb jij kennis en ervaring op het gebied van infrastructuur en/of industriële automatisering of ben je net

Bekijk vacature »