Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Missie en strategie

Het realiseren en beheren van infrastructurele objecten wordt steeds omvangrijker en complexer. Dit komt onder meer doordat er vanuit de omgeving steeds meer eisen aan het gebruik worden gesteld, maar ook door de toename van wet- en regelgeving en het aantal betrokken disciplines. De thema’s die bij onze opdrachtgevers spelen in het kader van onderhoud en beheer, vragen om specifieke expertise en integrale oplossingen. 

Dit maakt ons uniek

Wij onderscheiden ons van andere partijen met onze domeinkennis en streven ernaar een toonaangevend partner te zijn voor projecten binnen complexe infrastructuur. Het is onze ambitie om de oplossingen die wij nu realiseren in een groot deel van de infrastructurele markt te zien werken. De beheersing van processen rond aanleg, realisatie, exploitatie en onderhoud kan volgens ons beter en goedkoper. Het is onze passie om de kwaliteit van de bedrijfsvoering van onze klanten blijvend te verbeteren. En het blijft niet bij mooie woorden; wij brengen het in de praktijk. Elke dag.

 

Strategie

Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te behalen met advies en de ontwikkeling van efficiënte en effectieve totaaloplossingen. We kennen korte lijnen, waardoor we snel inspelen op de beweging van de markt en de organisatie. Wij volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet en leveren een bijdrage aan nieuwe inzichten over methoden en technieken.

Het succes van Covalent wordt bepaald door de mensen. Door de cultuur. Frank is op papier weliswaar directeur, in de praktijk draait het meer om het groepsbeeld en werken we op basis van gelijkheid. In een interview vertelt Frank over zijn en onze missie. Leer ons een beetje kennen!