Ben je hbo/wo student in een technische studierichting en zoek je een interessante stageplaats of afstudeeropdracht? Lees dan even verder!

Covalent is adviesbureau en softwareontwikkelaar. Wij zijn betrokken bij nagenoeg alle grote infrastructurele projecten in Nederland. Onze mensen werken in management- en technische functies, in de hele lifecycle van industriële systemen en doen projecten in de infrastructuur- en vastgoedsector. Bijvoorbeeld als adviseur industriële automatisering, engineer, systeemarchitect of technisch manager TTI of V&V.

Met name in de ondergrondse infrastructuur heeft Covalent belangrijke bijdragen geleverd, onder andere bij de Betuwe route, tunnel A73, A2 Leidsche Rijn, Spoorzone Delft, IJtunnel, Michiel de Ruyter tunnel, Coentunnel, NoordZuidlijn en de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

Dit zijn wij

Covalent is een kleine organisatie, dat betekent korte lijnen en snel tot de kern komen. Onze focus ligt op leuk werk, met elkaar. We adviseren én we realiseren. We zijn pragmatisch, deskundig en resultaatgericht. Ons werk is vooral mensgericht; het verbinden van mensen en hun belangen.

Dit bieden wij

Een passende stageplaats of afstudeeropdracht is afhankelijk van jouw achtergrond en wensen. Samen met jou kijken wij of we een stage opdracht kunnen beschrijven, die aansluit bij onze mogelijkheden en jouw ambities. Verder bieden we je:

  • Goede begeleiding
  • Vrijheid, bijvoorbeeld om deels vanuit huis/school te werken
  • Een passende stagevergoeding.

De werksfeer bij Covalent is informeel. De collega’s hebben voelbaar passie voor wat ze doen, dat is inspirerend. Ik werd direct serieus genomen; er werd waarde gehecht aan de dingen die ik zei. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid en moest zelf de regie voeren over het project, erg leerzaam!

Niels Gerrits

Student Communicatie, Windesheim College Zwolle

De opdracht was heel interessant en met een tastbaar resultaat, dat maakte dat ik voor Covalent koos. De begeleiding was prettig, iedere week had ik een afspraak om de resultaten te bespreken en te evalueren. Ik woon in Diemen, dus ik twijfelde over het heen en weer reizen. Maar ik mocht veel thuis werken en kon af en toe meerijden. Goed geregeld dus!

Thomas van der Ham

Student Artificial Intelligence , Universiteit Amsterdam (UvA)

Wij maken graag kennis met je

Interesse? Laten we eens kennismaken met elkaar. Neem contact met ons op via de telefoon (033-2589481) en email (info@covalent.nl).