Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adviseur Industriële Automatisering / Randstad (0,8 – 1 fte)

Adviseur Industriële Automatisering (32 – 40 uur)

Zoek jij dé kans om expert te worden in de industriële automatisering? Staak je zoektocht! Covalent biedt jou die kans. Onze vacature van Adviseur Industriële Automatisering sluit perfect aan als je al wat jaren werkervaring meebrengt en affiniteit hebt met techniek.

Wat ga je doen?

Als adviseur word je betrokken bij interessante en complexe projecten op het gebied van Industriële Automatisering bij klanten zoals Rijkswaterstaat en de toonaangevende ingenieursbureaus. Je werkt mee aan verschillende projecten zodat je je breed kunt oriënteren binnen het vakgebied. Al werkend maak je kennis met thema’s als systemengineering, contractspecificaties en projectmanagement. Daardoor ben je goed in staat te bepalen in welke rol jij je verder wilt ontwikkelen: projectmanager, systeem architect of technisch manager. Een senior collega coacht je en is je sparringpartner.

Tijdens het project breng je de klantwensen in kaart, vertaalt deze naar specificaties voor opdrachtnemers en leveranciers en andersom. Je stelt risicoanalyses op en bespreekt gesignaleerde knelpunten binnen het project.

Je neemt deel aan klantoverleggen, ontwerpsessies, risico-evaluaties en gaat aan de slag met ontwerp- en modelleertools.

Met elkaar dragen we bij aan de veiligheid en de doorstroming op het Nederlandse Rijks- en vaarwegennet. De projecten waaraan we werken vinden meestal plaats in de Randstad, soms daarbuiten.

Lees ook het verhaal van Emiel over zijn overstap naar Covalent en zijn ervaringen.

Wat bieden wij jou?

Een werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt werkervaring op te doen in een nieuwe branche. Reken maar dat je in korte tijd veel nieuwe kennis opdoet. Dat doe je thuis, op locatie bij de klant of op kantoor in Amersfoort.

En verder

 • – Salaris € 3.500 – € 6.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • – Je start met een jaarcontract, maar we zetten dit graag om naar een vaste aanstelling
 • – Trainingen waarvan jij vindt dat je ze nodig hebt in je werk
 • – Winstdeling
 • – Zonder te hoeven wisselen van baan werken aan grote projecten bij aansprekende organisaties
 • – Collega’s die al jaren expert zijn in industriële automatisering en infrastructuur
 • – Een professionele en ontspannen cultuur, waar hiërarchie geen rol speelt

 

Wat heb jij te bieden?

 • – Een afgeronde hbo of wo opleiding bij voorkeur richting IT, Techniek, Natuur- of Wiskunde, Industrieel Ontwerpen, Informatiewetenschappen of vergelijkbaar
 • – Een aantal jaren werkervaring in een technische werkomgeving
 • – Een positief-kritische houding, je staat voor je eigen opvattingen en zienswijze
 • – Interesse in en affiniteit met (industriële)techniek
 • – Goede communicatieve vaardigheden zodat je je vernieuwende ideeën helder kunt overbrengen
 • – Je brengt graag mensen samen en zorgt dat iedereen tot zijn recht komt in een project
 • – Je bent eigen baas. Stippelt je eigen koers uit en geeft invulling aan jouw ontwikkelpad

 

Gebaande paden zijn niets voor jou. Je bent een ondernemer en bedenkt in situaties die daar om vragen alternatieve oplossingen. We zijn daarnaast ook benieuwd naar jouw input over de toekomstige koers van Covalent.

Wie zijn wij?

Wij zijn Covalent een adviesbureau dat actief is bij infrastructurele vraagstukken. We zijn betrokken bij grote projecten in Nederland, zoals de Zuidasdok, de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland en in Amsterdam, de Zeesluis IJmuiden en project Afsluitdijk.

Onze werkwijze kenmerkt zich door samenwerking te stimuleren en ondernemerschap te tonen.

Wij kijken er naar uit om met jou te gaan samenwerken! Interesse? Neem contact op met Jeanine Brands via info@covalent.nl of bel 0332 589 481 en we gaan vrijblijvend kennismaken. Een cv of brief is niet nodig.

Voor bureaus en recruiters. Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.