Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Adviseur Industriële Automatisering / Randstad (0,8 – 1 fte)

Vacature Adviseur Industriële Automatisering (IA)

Als Adviseur Industriële Automatisering bij Covalent ben je actief op infrastructurele of industriële projecten. Je brengt de wensen van de klant in kaart en vertaalt dit naar specificaties voor opdrachtnemers en leveranciers. Andersom vertaal je de mogelijkheden van de leveranciers naar de wensen van de klant. Je hebt een verbindende en adviserende rol en levert technisch-inhoudelijke input. Je bewaakt de integraliteit van de totale oplossing van bediening, besturing en installaties. Eventuele onvolkomenheden los je met veel plezier op. Je bent alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan tijdens de realisatie en neemt hierop actie.

Je wordt gecoacht en begeleid door een senior collega waarmee je ook inhoudelijk kunt sparren. Je werkt bij klanten op locatie, met name in de Randstad.

Over Covalent

Covalent is een adviesbureau op het gebied van industriële automatisering in de infrastructuur en de industrie. Wij werken op sleutelposities bij klanten aan grote infrastructurele projecten in Nederland, onder andere bij de Zuidasdok, de Aanpak Wegtunnels Amsterdam en de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland. In het verleden waren wij betrokken bij de Zeesluis IJmuiden, de Gaasperdammertunnel en de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

We zijn actief op het gebied van systeemintegratie en technisch management. Wij geloven in een integrale aanpak. We zijn seniors en mediors.

Onze kracht is dat wij verder kijken dan de techniek. Wij beheersen het integreren van systemen, maar organiseren ook de samenwerking van de mensen uit de projectteams en onderdelen van de organisatie. In deze samenwerking hebben wij begrip voor elkaars problemen en standpunten en behouden wij onze kritische blik. Zo komen wij tot kwalitatief hoogstaande oplossingen die breed gedragen worden.

Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. We delen onze kennis en expertise, ook met onze klanten en partners. We respecteren elkaars situatie en positie en zijn open en transparant. We helpen elkaar om de grenzen aan onze kennis en kunde te verleggen.

Neem contact op

Spreekt ons verhaal je aan? Ben je Adviseur Industriële Automatisering of wil je je ontwikkelen in die richting? Neem contact met ons op via info@covalent.nl.