Adviesbureau Covalent zoekt vakgenoten. Ben jij werkzaam in de industriële automatisering (IA) en/of complexe infra? Lees dan verder.

Ons vakgebied

Covalent is een specialistisch en innovatief adviesbureau. Wij adviseren én realiseren, vanuit onze inhoudelijke kennis en met het einddoel van het project voor ogen. We zijn betrokken bij nagenoeg alle grote infrastructurele projecten in Nederland in de rol van:

  • adviseur industriële automatisering
  • engineer
  • systeemarchitect
  • technisch manager TTI
  • adviseur V&V.

Word jij onze nieuwe collega?

Er is veel werk dat ons past. We willen dat graag oppakken, maar daarvoor hebben we nieuwe collega’s nodig. Collega’s die onze passie en interesse delen. Misschien ben jij al een vakgenoot, een infra expert. Maar ook als je vanuit andere vakgebieden kennis en ervaring opgedaan hebt met multidisciplinaire projecten en industriële automatisering, ben je welkom. We leren graag van jouw ervaringen.

Je hebt een aantal overeenkomsten met ons:

  • Je bent relatiegericht, je kunt techniek combineren met mensenkennis. Kunnen samenwerken en verbinden zijn wat ons betreft de belangrijkste eigenschappen binnen ons vakgebied. Luisteren is daarbij vaak belangrijker dan praten.
  • Ook ben je nieuwsgierig; je wilt weten waarom. Wie is er betrokken en wat is in essentie hun wens, vraag of belang? Vaak gaat het niet om techniek alleen, maar om wetgeving, beleid of het proces.
  • Jij ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Voor de klant, voor jezelf en voor ons.
  • Verder heb je een drive om tot goede resultaten te komen, je ziet verbanden, je bent slim, besluitvaardig en zeer zelfstandig.

Misschien ben je geen doorsnee werknemer, dat hoeft ook niet. Wij zijn op zoek naar diversiteit. Leeftijd speelt geen rol, papiertjes ook niet. Wel heb je hbo/wo werk- en denkniveau.

 

Dit zijn wij

Covalent is een compacte organisatie, dat betekent korte lijnen en snel tot besluiten komen. We zijn pragmatisch, deskundig en resultaatgericht. Anders gezegd: we willen het echt voor elkaar krijgen. We adviseren onze klanten over de best passende oplossing, ook als zij daar een ander idee over hebben. De naam Covalent staat voor (ver)binden. Wij doorbreken organisatiegrenzen, slaan bruggen en brengen alle elementen in een project bij elkaar; projectpolitiek, management, testen, kennis van techniek en softwareontwikkeling.

Techniek is voor ons een middel om een doel te bereiken. Ons werk is vooral mensgericht; het verbinden van mensen en hun belangen. Ook zijn we actief bezig met duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld deel te nemen aan initiatieven in onze sector om de CO2 uitstoot terug te brengen.

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn gelijkwaardig in wat we doen, daarin heeft elke collega een eigen positie. Ieders stem wordt gehoord en iedereen kan het verschil maken. Daar zijn we trots op. We respecteren elkaars authenticiteit. Daardoor vormen we inmiddels een gemêleerd, karakteristiek gezelschap. We delen kennis en ervaring. Zo werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Dat maakt het werken bij Covalent boeiend en leuk. Als professional, maar ook als mens.

Ik werk graag bij Covalent. Er is ruimte voor eigen initiatief en ik kan, veel beter dan bij grote firma’s, kiezen wat ik doe en waar. Het grootste avontuur was bijvoorbeeld mijn opdracht voor Esso op Sicilië. De klus kwam op mijn pad via contacten. Covalent ging direct in de meewerkstand en maakte het mogelijk. Mijn vrouw en ik hebben daardoor 6 jaar in Italië gewoond en een geweldige tijd gehad.
Flip van Dijk

senior adviseur , Covalent

Dit bieden wij

Word jij onze collega, dan bieden wij je fijne, flexibele werkomgeving. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een werkweek van 32 uur, deels thuis werken en/of je werktijden flexibel plannen en vakantiedagen bijkopen. Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Ook krijg je een uitstekend salaris, een bonusregeling, pensioenbijdrage, auto en laptop. En om het goede besluit te vieren, krijg je een etentje voor 2 personen!

 

Wij maken graag kennis met je

Als ons verhaal jou tot hier geboeid heeft, stop dan met twijfelen en pak de telefoon of tik een mail. Het hoeft niet direct een uitgebreide brief te zijn; laten we eerst eens kennismaken met elkaar. Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

Neem contact met ons op via de telefoon (033-2589481) en email (info@covalent.nl).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.