Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Systeemarchitect sluizen en tunnels / Randstad (0,8 – 1 fte)

Vacature Systeemarchitect

Als Systeemarchitect van Covalent ben je verantwoordelijk voor het integrale besturingssysteem binnen een infrastructureel of industrieel project. Dit omvat de fases definitie, ontwikkeling, realisatie en integratie. Je zorgt er voor dat alle aspecten van het systeem op een eenduidige manier beschreven worden, zoals de functies en de wijze van gebruik en bediening. En dat alles in de context van het project en in relatie met de omgeving. Je werkt in een team en vanuit het team ben jij degene die het project op technisch inhoudelijk vlak aanstuurt en samenbrengt. Je bent de inhoudelijke partner van de Technisch Manager.

Je neemt een onafhankelijke positie in en adviseert de opdrachtgever over de beste oplossingen binnen de kaders van de projectdoelstelling. Je gaat discussies niet uit de weg, overbrugt verschillen van inzicht en brengt zo de mensen en de systemen in een project bij elkaar. Je bent alert op eventuele risico’s die kunnen ontstaan en neemt hier actie op.

Je wordt gecoacht en begeleid door een senior collega waarmee je ook inhoudelijk kunt sparren. Je werkt bij klanten op locatie, met name in de Randstad.

Over Covalent

Covalent is een adviesbureau op het gebied van industriële automatisering in de infrastructuur en de industrie. Wij werken op sleutelposities bij klanten aan grote infrastructurele projecten in Nederland, onder andere bij de Zuidasdok, de Aanpak Wegtunnels Amsterdam en de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland. In het verleden waren wij betrokken bij de Zeesluis IJmuiden, de Gaasperdammertunnel en de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

We zijn actief op het gebied van systeemintegratie en technisch management. Wij geloven in een integrale aanpak. We zijn seniors en mediors.

Onze kracht is dat wij verder kijken dan de techniek. Wij beheersen het integreren van systemen, maar organiseren ook de samenwerking van de mensen uit de projectteams en onderdelen van de organisatie. In deze samenwerking hebben wij begrip voor elkaars problemen en standpunten en behouden wij onze kritische blik. Zo komen wij tot kwalitatief hoogstaande oplossingen die breed gedragen worden.

Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. We delen onze kennis en expertise, ook met onze klanten en partners. We respecteren elkaars situatie en positie en zijn open en transparant. We helpen elkaar om de grenzen aan onze kennis en kunde te verleggen.

Neem contact op

Spreekt ons verhaal je aan? Ben je Systeemarchitect of wil je je ontwikkelen in die richting? Neem contact met ons op via info@covalent.nl.