Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Technisch manager TI / Randstad (0,8 – 1 fte)

Vacature Technisch Manager

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor de technische scope in een infrastructureel of industrieel project. Je bent bij het project betrokken van planfase tot ontwerp, realisatie en oplevering. Je stuurt technische teams aan, zorgt dat de juiste dingen gebeuren op het juiste moment, betrekt stakeholders, zorgt voor kaderstelling en adviseert over complexe strategische vraagstukken. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou vanzelfsprekende uitgangspunten.

Je dagelijkse werkzaamheden verschillen per fase in het project. In de planfase faciliteer je het genereren van ideëen en het uitwerken van plannen en alternatieve scenario’s. Als eenmaal de scope en de planning zijn vastgesteld, stuur je meer op resultaat en kwaliteit. In alle fases betrek je de stakeholders en heb je oog voor hun wensen en belangen.

Over Covalent

Covalent is een adviesbureau op het gebied van industriële automatisering in de infrastructuur en de industrie. Wij werken op sleutelposities bij klanten aan grote infrastructurele projecten in Nederland, onder andere bij de Zuidasdok, de Aanpak Wegtunnels Amsterdam en de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland. In het verleden waren wij betrokken bij de Zeesluis IJmuiden, de Gaasperdammertunnel en de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

We zijn actief op het gebied van systeemintegratie en technisch management en geloven in een integrale aanpak.

Onze kracht is dat wij verder kijken dan de techniek. Wij beheersen het integreren van systemen, maar organiseren ook de samenwerking van de mensen uit de projectteams en onderdelen van de organisatie. In deze samenwerking hebben wij begrip voor elkaars problemen en standpunten en behouden wij onze kritische blik. Zo komen wij tot kwalitatief hoogstaande oplossingen die breed gedragen worden.

Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. We delen onze kennis en expertise, ook met onze klanten en partners. We respecteren elkaars situatie en positie en zijn open en transparant. We helpen elkaar om de grenzen aan onze kennis en kunde te verleggen.

Solliciteren

Spreekt ons verhaal je aan? Ben je een ervaren Technisch Manager, of sta je aan het begin van je carrière? Wij komen graag met je contact. Neem contact met ons op via info@covalent.nl.