Werken bij

Combinatie van talenten

Werken bij

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Het feit dat wij een kleine organisatie met ongeveer 30 werknemers zijn en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gedreven, ambitieus, collegiaal, resultaatgericht, verantwoordelijk en leergierig. In overeenstemming met onze waarden halen we het beste uit onszelf om onze ambities waar te maken. Complexe projecten vragen om het denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn gedreven, resultaatgericht en lopen niet weg voor harde (eind)verantwoordelijkheid. Wij hebben een meer dan gemiddelde interesse in ons vakgebied, waardoor we groeien in expertise en met plezier en passie werken. Dat doen we met elkaar, want elke collega is een professional.

Levensgenieters

Wij vinden het belangrijk om elkaar ook regelmatig informeel te ontmoeten. Wij zien een bedrijfsfeest als blijk van waardering en pakken daarom flink uit. Denk aan een dagje strandzeilen, een kookworkshop in een kasteel of een cursus motortrial van meervoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek. Naast harde werkers, zijn wij dus ook levensgenieters.

Werkzaam in het domein?

Wij maken graag kennis met je! Wij zorgen voor een afspraak én goede koffie.

Contactpersonen

Wil je weten wie jou in eerste instantie te woord staan? Neem een kijkje op het LinkedIn profiel van onze partners.

Ad Rabenort

Ad Rabenort

partner, algemeen directeur

Persoonlijk: “Ontwerpen is immers één ding, het is minstens zo belangrijk dat je kunt laten zien dat iets werkt en haalbaar is.Lees meer.

Ervaring: Randstad rail, TVL, Condor, Betuweroute.

Ronald Gram

Ronald Gram

partner, senior adviseur

Persoonlijk: “Je kunt in 10 minuten meer vragen stellen dan een techneut in een jaar met oplossingen kan beantwoorden.Lees meer.

Ervaring: Ring Zuid Groningen, Amsterdamse tunnels, Rotterdamsebaan, Wisselbaan SAA, Piet Heintunnel, Noord/Zuidlijn, LTR.

Frank de Vries

Frank de Vries

partner, senior adviseur

Persoonlijk: “Iemand zei ooit: je weet dat je leeft als je je nog verbaast. Dat doe ik dus elke dag.” Lees meer.

Ervaring: Betuweroute, TVL, A9 Gaasperdammertunnel, Spoorzone Delft, LTR, A2.

Diderick Oerlemans

Diderick Oerlemans

partner, senior adviseur

Persoonlijk:Als je het niet meer leuk vindt, dan kun je beter stoppen. Lees meer.

Ervaring: Zuidasdok, Coentunnel, A4 Delft Schiedam, Condor

Leuke collega's & nieuwe technieken
“Voor mij zijn twee dingen essentieel: een leuke, inspirerende groep collega’s en nieuwe technieken om mee aan de slag te gaan. Ik wil uitgedaagd worden, diep nadenken over problemen, oplossingen bedenken, klanten helpen. Van stil staan, word ik niet blij. En daar heb ik bij Covalent geen last van.”

Willem Schadee, Senior software ontwikkelaar

Bemoei je met alles
“Ik heb de kans gekregen om mijn baan min of meer zelf te ontwikkelen. We zijn een relatief kleine organisatie en dat is een voordeel. Ik wil me met van alles kunnen bemoeien; commercieel, technisch en esthetisch. Dat kan hier.”

Marlon Platteel, softwareontwikkelaar

Ruimte voor avontuur
“Het grootste avontuur was mijn opdracht voor Esso op Sicilië. De klus kwam op mijn pad via contacten. Covalent ging direct in de meewerkstand en maakte het mogelijk. Mijn vrouw en ik hebben daardoor 6 jaar in Italië gewoond en een geweldige tijd gehad. Daarom werk ik graag bij Covalent. Er is ruimte voor eigen initiatief en ik kan, veel beter dan bij grote firma’s, kiezen wat ik doe en waar.”

Flip van Dijk, Senior consultant infra

Onze vacatures

Herken jij jezelf in onze passie? Wil je deel uitmaken van een professioneel en ambitieus team? Bekijk onze vacatures en soliciteer direct.

Vacature experts industriële automatisering

Vacature experts industriële automatisering

Covalent, adviesbureau en softwareontwikkelaar, zoekt vakgenoten. Ben jij werkzaam in de industriële automatisering (IA) en/of complexe infra? Lees dan verder. Ons vakgebied Covalent is een specialistisch en innovatief adviesbureau. Wij adviseren én realiseren, vanuit...

Young professionals

Ben jij pas afgestuurd in Elektrotechniek, Informatica of Industriële automatisering? Zoek je een uitdagende baan, met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen in de industriële automatisering? Als young professional word je...

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie. Heb jij kennis en ervaring op het gebied van infrastructuur en/of industriële automatisering of ben je net afgestudeerd en wil je je hier verder in ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met je! Stuur een...

Stage en afstuderen

Ben je hbo/wo student in een technische studierichting en zoek je een interessante stageplaats of afstudeeropdracht? Lees dan even verder! Covalent is adviesbureau en softwareontwikkelaar. Wij zijn betrokken bij nagenoeg alle grote infrastructurele projecten in...