Ben jij pas afgestuurd in Elektrotechniek, Informatica of Industriële automatisering? Zoek je een uitdagende baan, met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen in de industriële automatisering?

Als young professional word je onderdeel van een team met gedreven mensen. Je wordt gecoacht en opgeleid door bepalende collega’s in het vakgebied.

Over Covalent

Covalent, adviesbureau en softwareontwikkelaar, is een succesvolle, groeiende onderneming met een unieke positie op de markt van industriële automatisering, veiligheids– en beheersystemen. Onze mensen werken in management- en technische functies, in de hele lifecycle van industriële systemen en doen projecten in de infrastructuur- en vastgoedsector. Met name in de ondergrondse infrastructuur heeft Covalent belangrijke bijdragen geleverd, onder andere bij de Betuwe route, tunnel A73, A2 Leidsche Rijn, Spoorzone Delft, IJtunnel, Michiel de Ruyter tunnel, Coentunnel, NoordZuidlijn en de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

Covalent is een kleine organisatie, dat betekent korte lijnen en snel tot de kern komen. Onze focus ligt op leuk werk, met elkaar. We adviseren én we realiseren. We zijn pragmatisch, deskundig en resultaatgericht. Ons werk is vooral mensgericht; het verbinden van mensen en hun belangen.

Jouw profiel

Heb je een technische achtergrond in (elektro)techniek, informatica of industriële automatisering en ben je helemaal in je element met het ontwerpen en bouwen van complexe systemen? Is landelijk werken geen punt voor jou en heb HBO/WO werk- en denkniveau? Ben je die relatiegericht, nieuwsgierig en zelfstandig? Dan willen we met je praten!

Wij maken graag kennis met je

Interesse? Stuur je CV met motivatie naar info@covalent.nl. Liever eerst kennismaken? Pak de telefoon of tik een mail. Dan zorgen wij voor een afspraak én goede koffie.

Contact met ons

Neem contact met ons op via de telefoon (033-2589481) en email (info@covalent.nl).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.