Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Organisatie

Welkom bij Covalent! Wij zijn een adviesbureau en helpen organisaties bij het realiseren, exploiteren en onderhouden van complexe infrastructuur. We versterken klanten op verschillende niveaus in projecten, van beleid en besturing tot projectmanagement en implementatie.

Het is onze passie om structureel bij te dragen aan het professionaliseren van bedrijfsprocessen én oplossingen te zien werken. Vaak zijn we de verbindende schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, omdat we zowel de taal van de opdrachtgever als die van de markt spreken. De kruisbestuiving tussen onze adviesdiensten en systeemontwikkeling is een natuurlijke bron voor innovatie en verbetering.

Onze mensen maken Covalent

Het succes van Covalent wordt bepaald door de mensen die bij ons werken. Wij zijn bedreven in het vertalen van beleid en wetgeving naar de (praktische) operatie en van de operatie terug naar procesinrichting en strategie. We hebben niet alleen kennis over het “hoe”, maar ook over het “waarom”. Op basis hiervan kunnen wij de eisen vanuit de Tunnelstandaard bijvoorbeeld moeiteloos vertalen naar concrete keuzes, ook in het geval van afwijkende situaties. Dat maakt ons uniek.

Opening noordelijke tunnelbuizen Gaasperdammertunnel

Samenwerken en verbinden

Samenwerken en verbinden zijn woorden die horen bij Covalent. Het zit “in onze genen” en in onze naam: een covalente binding is een sterke binding tussen atomen via één of meer gemeenschappelijke elektronenparen. Binden door te delen dus.

Covalent is een “platte” organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei. We investeren planmatig in opleiding en training. Het feit dat wij een kleine organisatie met ongeveer 10 werknemers zijn en onze open sfeer stimuleert het ontstaan van innovatie en creatieve ideeën. Wij geloven in de kracht van individueel talent, maar ook het bundelen daarvan. Elke collega is een professional en samen komen we tot succesvolle resultaten.

Maak kennis met ons!

Frank de Vries

Senior Adviseur

Frank de Vries, voormalig directeur van Covalent, werkt namens Rijkswaterstaat als systeemarchitect voor de Gaasperdammertunnel. Frank droeg zijn directeurstaken per 1 augustus 2023 over aan Bob de Vos.

Bob de Vos

Directeur / Senior adviseur

Bob is directeur van Covalent en strategisch adviseur namens Rijkswaterstaat voor het Project Tunnelrenovaties Zuid-Holland. Eerder werkte hij als Projectleider Lokale Besturing bij de Gaasperdammertunnel.

Jeanine Brands

Secretaresse

Jeanine zorgt dat alles op rolletjes loopt en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties. 

Freddie Wolff

disciplineleider van het BTI-team

Freddie werkt momenteel aan de realisatie van de tijdelijke bediening Schinkelbruggen.

Emiel Heimann

Assistent Technisch manager

Emiel is werkzaam op het project Zuidasdok, waar hij de rol van Assistent Technisch Manager uitvoert naast Jenny Daverveld. 

Jenny Daverveld

Technisch manager TTI

Jenny is is Technisch Manager TTI bij het project Tunnel van Zuidasdok. 

Flip van Dijk

Adviseur Industriële automatisering

Flip is adviseur industriële automatisering en werkte onder andere aan de Zeesluis IJmuiden.