Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Search
Close this search box.

Reevesluis geopend, trots op onze bijdrage vanuit Covalent

Op maandag 4 oktober opende demissionair minister Barbara Visser van Infrastructuur en Waterstaat de nieuwe Reevesluis. De tussen Dronten en Kampen gelegen sluis vervangt in de toekomst de Roggebotsluis en zorgt dat er bij hoog water, water vanaf het Ketel- en Vossemeer naar de Veluwerandmeren kan stromen.

Onze collega’s @Flipvandijk en @Tjerk-Petervandenberg waren sinds december 2020 betrokken bij technische team voor de afronding van de Reevesluis. Flip in de rol van adviseur industriële automatisering, Tjerk-Peter als projectleider en ondersteuning voor de projectmanager van het Technisch Team.

Testen, documenttoetsen en restpunten

Onze bijdrage hield onder meer in dat wij documenttoetsen uitvoerden, testmomenten coördineerden, vanuit de opdrachtgever aanwezig waren bij de testen voor zowel de schut- als de spuisluis en het in kaart brengen van de restpunten. Daarnaast hebben wij zorggedragen voor de afstemming en communicatie met stakeholders.

Trots op onze bijdrage

Hiermee hebben we vanuit Covalent een mooie bijdrage geleverd aan het de uiteindelijke oplevering van met name de besturingssystemen, hydrauliek en communicatiesystemen van het Reevesluiscomplex.

Meer nieuws

Deel dit bericht

LinkedIn
WhatsApp
Email