Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Junior consultant Industriële Automatisering / Randstad (0,8 – 1 fte)

Wil jij je ontwikkelen tot expert op het gebied van industriële automatisering en onderdeel zijn van complexe infrastructurele projecten? Grijp je kans en word onze collega. Wij willen onze waardevolle kennis met je delen en daarnaast als bedrijf verder groeien. Bij Covalent hebben we daarom een vacature voor een junior consultant voor 32 – 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het project van de senior collega die jou begeleidt. Bijvoorbeeld Bob (adviseur tunnelrenovaties), die betrokken is bij het project tunnelrenovaties Zuid-Holland van Rijkswaterstaat of misschien wel Jenny, technisch manager TTI bij project Zuidasdok. Je neemt deel aan klantoverleggen, ontwerpsessies, risico-evaluaties en gaat aan de slag met ontwerp- en modelleertools. Thema’s die zoal aan bod komen zijn systemengineering, contractspecificaties en projectmanagement.

Omdat je kennismaakt met verschillende functies krijg je een duidelijk beeld van de richting waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Bijvoorbeeld adviseur industriële automatisering, systeem architect of technisch manager. Daarin neem je zelf de regie en faciliteren wij jou in wat je daarvoor nodig hebt. Reken maar op een steile leercurve.

Samen met ons draag je bij aan de veiligheid en de doorstroming op het Nederlandse Rijks- en vaarwegennet. De projecten waaraan we werken vinden vooral plaats in de Randstad, soms daarbuiten.

Wat bieden wij jou?

Een opleidingsplek waar je in korte tijd veel leert en werkt voor organisaties als Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam of Rotterdam. Dat doe je thuis, op locatie bij de klant of op kantoor in Amersfoort.

En verder

 • – Salaris van € 2700 – € 3500 bruto per maand (40 uur per week)
 • – We starten met een jaarcontract, maar zetten dit op termijn graag om naar een vaste aanstelling
 • – Trainingen waarvan jij vindt dat je ze nodig hebt, bijvoorbeeld systeemdenken
 • – Winstdeling
 • – Complexe projecten bij aansprekende organisaties zonder te hoeven wisselen van baan
 • – Collega’s die allemaal al jaren expert zijn in de industriële automatisering en infrastructuur

 

Wat heb jij te bieden?

 • – Een afgeronde hbo of wo opleiding richting IT, Techniek, Natuur- of Wiskunde, industrieel ontwerpen of informatiewetenschappen
 • – Een positief-kritische houding, je staat voor je eigen opvattingen en zienswijze
 • – Interesse in techniek
 • – Communicatieve vaardigheden zodat je je vernieuwende ideeën helder kunt presenteren
 • – Je brengt graag mensen samen en zorgt dat iedereen tot zijn recht komt in een project
 • – Je bent eigen baas. Stippelt je eigen koers uit en geeft invulling aan jouw ontwikkelpad

Gebaande paden zijn niets voor jou. Je bent een ondernemer en bedenkt alternatieve oplossingen die je zelf bespreekbaar maakt. We zijn bijvoorbeeld ook nieuwsgierig naar jouw input over de toekomstige koers van Covalent.

Wie zijn wij?

Wij zijn Covalent. Een adviesbureau dat actief is bij infrastructurele vraagstukken. We zijn betrokken bij grote projecten in Nederland, zoals de Zuidasdok, de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland en in Amsterdam, de Zeesluis IJmuiden en we hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Landelijke Tunnelstandaard.

Onze werkwijze kenmerkt zich door samenwerking te stimuleren en ondernemerschap te tonen.

Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken! Interesse? Mail naar info@covalent.nl. Dan gaan we vrijblijvend kennismaken. CV of brief is niet nodig.

Voor bureaus en recruiters: Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.