Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.

Vacature Junior Consultant

Heb jij interesse in projectmanagement? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je je tanden dagelijks in verschillende technische vraagstukken kunt zetten? Is jezelf ontwikkelen en doorgroeien belangrijk voor jou? Start je carrière bij Covalent.

Wat ga je doen?

Als Junior Consultant word je onderdeel van een projectteam. Je wordt gecoacht en begeleid door een senior collega. Zo ervaar je alle aspecten van het managen van een project! Daarna ga je zelfstandig aan de slag, bijvoorbeeld als adviseur industriële automatisering, systeem architect of technisch manager TI afhankelijk van je eigen wensen. Je voert technisch overleg met de klant, bewaakt de voortgang en kwaliteit en begeleidt de oplevering van projecten. Je brengt de wensen van de klant in kaart en vertaalt dit naar opdrachtnemers en andersom. Je bent vooral een verbinder. Je slaat bruggen en brengt alle elementen in een project bij elkaar. Je ondervindt veel vrijheid en afwisseling in waar je werkt. Je werkt voornamelijk in de driehoek Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Hierbij is veel afwisseling tussen thuiswerken, onderweg zijn en op locatie werken bij onze klanten.

Dit zijn wij

Covalent is een adviesbureau voor projecten in de infrastructuur. Wij werken op sleutelposities bij klanten aan grote infrastructurele projecten en zijn betrokken bij nagenoeg alle grote infrastructurele projecten in Nederland, onder andere bij de Betuwe route, tunnel A73, A2 Leidsche Rijn, Spoorzone Delft, IJtunnel, Michiel de Ruyter tunnel, Coentunnel, NoordZuidlijn en de totstandkoming van de Tunnelstandaard van Rijkswaterstaat.

Wij geloven in een integrale aanpak. We werken in de vakgebieden systeemintegratie, technisch management, systeemarchitectuur en kwaliteitsmanagement. We zijn seniors en mediors.

Onze kracht zit in het aan elkaar koppelen van diverse systemen binnen een project én de mensen uit de diverse projectonderdelen motiveren en stimuleren om met elkaar samen te werken. In deze samenwerking hebben wij begrip voor elkaars problemen en verliezen daarbij niet onze kritische blik. Vanuit dat begrip kunnen wij tot kwalitatief hoogstaande oplossingen komen.

Onze waarden zijn verbondenheid, veiligheid, integriteit en behulpzaamheid. We delen onze kennis en expertise, ook met onze klanten en concullega’s. We respecteren elkaars situatie en positie. En zijn open en transparant. We helpen elkaar om de grenzen aan onze kennis en kunde te verleggen.

Dit krijg je

Je stapt in een fijn team met zeer ervaren collega’s op dit vakgebied. Je leercurve zal steil zijn. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Zo heb je inspraak in welke projecten je gaat oppakken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. En denk je mee over de koers die we als Covalent varen.

Wij zijn gelijkwaardig in wat we doen, daarin heeft elke collega een eigen positie. Ieders stem wordt gehoord en iedereen kan het verschil maken. Daar zijn we trots op. We respecteren elkaars authenticiteit. Daardoor vormen we inmiddels een gemêleerd, karakteristiek gezelschap. We delen kennis en ervaring, zo werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Dat maakt het werken bij Covalent boeiend en leuk. Als professional, maar ook als mens.

  • Marktconform salaris
  • 32-40 uur, deels thuiswerken is een vanzelfsprekendheid
  • Laptop, telefoon en pensioen zijn prima geregeld

Dit vragen wij van je

  • Human skills: ons werk is naast technisch ook mensgericht, het verbinden van mensen en hun belangen. Jij krijgt een kick van het bij elkaar brengen van mensen die figuurlijk verschillende talen spreken en verschillende belangen behartigen.
  • Affiniteit met industriële automatisering. Kennis van infrastructuur is een pre.
  • Nieuwsgierigheid: je wilt weten waarom. Wie is er betrokken en wat is in essentie hun wens, vraag of belang? Vaak gaat het niet om techniek alleen, maar ook om wetgeving, beleid en het proces.
  • Actiegericht: Je pakt graag dingen op, je bent pro-actief.
  • Je ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Voor de klant, voor jezelf en voor ons.
  • Verder heb je een drive om tot goede resultaten te komen, je ziet verbanden, je bent slim (HBO/WO werk- en denkniveau), besluitvaardig en zelfstandig.

Wij maken graag kennis met je

Klinkt dit interessant? Stuur dan een kort bericht per mail naar info@covalent.nl. Dan gaan we kennismaken met elkaar.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.