Meteen naar de inhoud
logo Covalent I.T.S.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Systeemarchitect

Heb jij affiniteit met Electrotechniek en Automatisering en wil je bijdragen aan complexe projecten voor aansprekende opdrachtgevers? Word onze nieuwe collega Systeemarchitect. Covalent heeft de ambitie om verder te groeien. Daarom hebben we plek voor ervaren én onervaren Systeemarchitecten voor 32 – 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Systeemarchitect ben je verantwoordelijk voor het integrale besturingssysteem binnen een infrastructureel of industrieel project.

Je werkt in een team met adviseurs van andere disciplines (werktuigbouw, civiel) met als gezamenlijk doel de functionaliteit, veiligheid en kwaliteit van op te leveren systemen te borgen. Je brengt kennis in op het gebied van bediening en besturing, maar het te realiseren systeem bevat ook belangrijke communicatie- en zichtsystemen, en ondersteunende ICT-applicaties. De uitdaging is om alle deelsystemen als één geheel te laten samenwerken, zodanig dat de gevraagde functies gerealiseerd worden én de gebruikers er goed mee overweg kunnen.

In het team ben jij degene die het project op technisch inhoudelijk vlak aanstuurt en samenbrengt. Je bent de inhoudelijke partner van de Technisch Manager voor jouw vakgebied.

Je hebt een onafhankelijke positie en adviseert het project over de best passende oplossingen binnen de kaders van de projectdoelstelling. Discussies ga je niet uit de weg, je overbrugt verschillen van inzicht en brengt zo de mensen en de systemen binnen een project bij elkaar. Je bent alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan en neemt hier actie op. Werk je voor de opdrachtgever, dan controleer je of de opdrachtnemer alles nauwkeurig gedocumenteerd heeft en valideert of aan alle eisen is voldaan.

Als systeemarchitect ben je betrokken bij grote en complexe projecten. Jouw wensen en de expertise die jij meebrengt bepalen waar je aan de slag gaat.

Wat bieden wij jou?

Een baan bij een gespecialiseerd adviesbureau zonder hiërarchie. Samen met je collega’s bepaal jij de koers van Covalent.

En verder

 • – Salaris van € 3.500 – € 6.500 bruto per maand (40 uur per week) afhankelijk van je kennis en ervaring
 • – In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • – Trainingen waarvan jij vindt dat je ze nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen
 • – Winstdeling
 • – Zonder te hoeven wisselen van baan werken aan uitdagende projecten bij aansprekende organisaties
 • – Collega’s die al jaren expert zijn in de industriële automatisering en infrastructuur
 • – Je werkt hybride. Vanuit huis, op locatie bij de klant of op ons kantoor in Amersfoort

Jij gaat doen waar je plezier in hebt. Daarom bieden we veel ruimte voor jouw individuele wensen.

Wat heb jij te bieden?

 • – Een afgeronde hbo- of wo opleiding (Electro)Techniek, Industrieel Ontwerpen, Informatiewetenschappen of vergelijkbaar
 • – Kennis van systems engineering is een pré
 • – Een autonome en positief-kritische houding, je staat voor je eigen opvattingen en zienswijze
 • – Sterke communicatieve vaardigheden zodat je je vernieuwende ideeën en de nieuwste ontwikkelingen helder kunt presenteren
 • – Je brengt graag mensen samen en zorgt dat iedereen tot zijn recht komt binnen het project
 • – Je stippelt je eigen koers uit en geeft zelf invulling aan jouw ontwikkelpad. Je bent eigen baas.

Je bent ondernemend en zit vol goede ideeën rondom het vormgeven van Covalent naar de toekomst.

Wie zijn wij?

Wij zijn Covalent, een adviesbureau dat actief is bij infrastructurele vraagstukken. We zijn betrokken bij grote projecten in Nederland, zoals de Zuidasdok, de renovatie van de wegtunnels in Zuid-Holland en in Amsterdam, de Zeesluis IJmuiden en project Afsluitdijk.

Onze werkwijze kenmerkt zich door samenwerking te stimuleren en ondernemerschap te tonen.

Wij kijken er naar uit om met jou te gaan samenwerken! Mail naar info@covalent.nl of bel 0332 589 481 om vrijblijvend kennis te maken. Een cv of brief is niet nodig.

Sluit jouw expertise niet helemaal aan bij de vacature, maar denk jij dat jouw kennis van grote toegevoegde waarde is bij Covalent? Neem ook dan contact met ons op voor een kennismaking.

————————-

Voor bureaus en recruiters. Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.